ADJURIS

Societatea de Științe Juridice și Administrative

Informatii utile

 • INTERNATIONAL CONFERENCE
  25 - 26 noiembrie 2016, ASE- București 
  PERSPECTIVES OF BUSINESS LAW IN THE THIRD MILLENNIUM”  
  Termen limită pentru înscriere – 10 noiembrie 2016

  Detalii pe :www.businesslawconference.ro
 • Cum devin membru și ce avantaje am? Detalii pe www.adjuris.ro/membri.html
 • REVISTA „TRIBUNA JURIDICĂ” vă invită să publicați articole științifice

  Revista este indexată în ISI Thomson

  Detalii pe : www.tribunajuridica.eu

Stiri

 

SSJA 

Conferinta Internatională “PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR ÎN MILENIUL AL TREILEA” a fost indexata in Conference Proceedings Citation Index, Thomson Reuters

Volumul Catalin-Silviu Sararu (ed.), STUDIES OF BUSINESS LAW - RECENT DEVELOPMENTS AND PERSPECTIVES, Peter Lang GMBH, 2013 care cuprinde lucrari  inscrise la a doua editie a Conferintei Internationale “PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR ÎN MILENIUL AL TREILEA” a fost indexat in Conference Proceedings Citation Index, Thomson Reuters.

“Perspectives of Business Law” Journalrevista Conferinței Internationale “PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR ÎN MILENIUL AL TREILEA”, a fost inclusă în CEEOL - baza de date internationala recunoscuta pentru domeniul stiintelor juridice (conform Anexei 24 pct. 1 din Ordinul ministrului educatiei, cercetarii, tineretului si sportului nr. 6560/2012). Astfel, in prezent revista este indexata in 4 baze de date internationale recunoscute pentru domeniul stiintelor juridice : EBSCO, HEINONLINE, PROQUEST si CEEOL.

Societatea de Științe Juridice și Administrative împreună cu Departamentul de Drept al Academiei de Studii Economice din Bucureşti organizează în zilele de 25-26 noiembrie 2016 a șasea ediție  a CONFERINŢEI INTERNAŢIONALE PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR ÎN MILENIUL AL TREILEA”. Detalii pe www.businesslawconference.ro

Revista JURIDICAL TRIBUNE-TRIBUNA JURIDICA a fost indexată, în urma muncii științifice susținute depuse de conf. univ. dr. Cătălin-Silviu Săraru în calitate de redactor-șef, în THOMSON REUTERS MASTER JOURNAL LIST.
Revista Tribuna Jurdică (Juridical Tribune) devine astfel prima revistă de științe juridice din România indexată ISI Thomson.

Revista este indexată în ISI Thomson începând cu Volume 5, Issue 1, June 2015.

Societatea de Științe Juridice și Administrative împreună cu Departamentul de Drept al Academiei de Studii Economice din Bucureşti organizează în ziua de 20 noiembrie 2015 a cincea ediție  a CONFERINŢEI INTERNAŢIONALE PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR ÎN MILENIUL AL TREILEA”. Detalii pe www.businesslawconference.ro

Premiul „Anibal Teodorescu” al Uniunii Juriștilor din România a fost oferit in 2014 domnului lector univ. dr. Catalin-Silviu Săraru, președinte al Societății de Științe Juridice și Administrative. In cadrul festivității de decernare a premiilor științifice ale Uniunii Juriștilor din România din data de 17 decembrie 2014 domnul lector univ. dr. Catalin-Silviu Săraru a obținut Premiul „Anibal Teodorescu” pentru lucrarea „Cartea de contracte administrative – modele, comentarii, explicații”, apărută la Editura C.H. Beck.
Lucrarea reprezintă o premieră în România. Pentru detalii clic aici.