fintech.adjuris.ro

CONFERINTA INTERNATIONALĂ
DE DREPT AL TEHNOLOGIILOR FINANCIARE, SPAȚIULUI CIBERNETIC ȘI INTELIGENȚEI ARTIFICIALE

EDIȚIA A IV-A, 22 martie 2024

Conferința va avea loc online pe Zoom.

CONFERINȚĂ INDEXATĂ ÎN CONFERENCE PROCEEDINGS CITATION INDEX - CLARIVATE ANALYTICS (THOMSON REUTERS) DIN 2021

Societatea de Științe Juridice și Administrative în parteneriat cu Academia Oamenilor de Știință din România organizează în data de 22 martie 2024 a IV-a ediție a CONFERINŢEI INTERNAŢIONALE DE DE DREPT AL TEHNOLOGIILOR FINANCIARE, SPAȚIULUI CIBERNETIC ȘI INTELIGENȚEI ARTIFICIALE.

      SECŢIUNI:

 • I. Dreptul tehnologilor financiare. Pentru tematica orientativă clic  aici.
 • II. Dreptul spațiului cibernetic și al inteligențai artificiale. Pentru tematica orientativă clic aici.

INVITATIE DE PARTICIPARE

Inovația tehnologică este motorul remodelării economiei și transformării dreptului. Conferinţa este o platformă de dezbateri care examinează implicațiile juridice ale utilizării inteligenței artificiale și a dezvoltărilor recente din industria serviciilor financiare sub impactul noilor tehnologii digitale. Conferinţa îşi deschide porţile către persoane provenind din diferite ţări, din mediul universitar juridic și din rândul practicienilor dreptului, încurajând susţinerea atât a lucrărilor de interes internaţional având ca obiect dreptul tehnologiilor financiare, spațiului cibernetic și inteligenței artificiale, cât şi a lucrărilor care să reliefeze particularităţile dreptului intern în aceste domenii.

La Conferință se pot înscrie atât persoane care doresc să susțină o lucrare științifică, cât și persoane care  doresc doar să audieze dezbaterile.

Organizatorii Conferinţei îi invită pe toţi cei interesaţi să participe în cadrul uneia din cele două secţiuni să completeze formularul de participare până la data de 14 martie 2024.

Participanții au oportunitatea de a înscrie o a doua lucrare științifică plătind o taxă suplimentară. Pentru detalii clic aici. 

Toate lucrările susţinute în cadrul Conferinţei se vor regăsi într-una din publicațiile Conferinței. Pentru detalii despre publicațiile Conferinței clic aici

Autorii pot beneficia de serviciul de traducere în limba engleză a lucrării înscrise la conferință. Pentru detalii clic aici.

 


Date Importante

 • Până pe 14 martie 2024
  trimiterea formularului de participare completat
 • Până pe 16 martie 2024
  trimiterea textului integral al lucrării științifice în limba română și engleză
 • Până pe 18 martie 2024
  confirmarea lucrărilor care vor fi susținute în cadrul Conferinței
 • Până pe 20 martie 2024
  plata taxei de participare
 • Declaratie de etica si malpraxis
Aboneaza-te la newsletter

Limba / Language